Waanzin

Het toverwoord is democratie, je kan er bijna iedereen blij mee maken die graag niet verder denkt en zich koestert in naoorlogs kapitalistisch gedachtengoed.

Pechtholt geloofde het ook, ik zag het; hij wil het net zo graag geloven als alle PVDAers die nog bij die lege partij zijn gebleven, en alle linksers die zichzelf hebben geprezen ook wel eens iets rechtsigs te hebben gedaan voor de Democratie en de coalitie.

Het heilige concept.

We hebben er veel voor over, offeren onze idealen en onze verlangens er graag voor op..Het is samenleven he, die keer stemmen voor de tweede kamer, en de provinciale staten, en nu het referendum. Machtig mooi man ..de NOSnieuwsers genieten zichtbaar..en zijn natuurlijk ook voor de Democratie, dat zie je en zo hoort het ook, t is toch maar eens per jaar dus dat laat je je als aankomende journalist niet afpakken, dat moment dat je weet dat je erbij bent. En wie weet wat het je nog gaat opleveren immers, werkmatig in de toekomst, nee hoor, machtig mooi, zo´n referendum.

De avond ervoor op de NOS die boer in beeld die de biggetjes doodsloeg weet je nog, dat doen ze nu in China ook..in varkensfabrieken van 140.000 dieren..zijn we blij mee in het Westen, want dan hoeven we dat hier niet meer te doen..besteden we gewoon goedkoop fftjes uit, gaat Oekraine ook doen straks. Mooi voor die jonge mensen , hebben ze weer toekomst perspectieven.

Voor de oorlog en in de begin tijd, geloofden velen in het NSB schap..verbeter de wereld en zo, met papa Hitler die zou zorgen dat t goed kwam..Nu geloven de naievelingen in de democratie..ow er is kinderarbeid, uitbuiting, Monsanto Plofkipgiganten en de burgers hebben er niks aan overgehouden dan een leeggefracked land? Nou ja het was in elk geval democratisch heel verantwoord toch, net als dat referendum.

En ze waren ook af van de Russen, nou en daar wil iedereen vanaf immers..

Heel Westers. Machtig mooi…

 

Advertenties

Auteur: Witte Kraai

Schrijver-Tekenaar-Beeldendkunstenaar-Druïde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s