Lekker Dik

Tegen alle schijn in heeft Nederland dan NEE gestemd, en het was in het stemhokje een gezweet want welk vakje moest nu rood gemaakt en en het was toch Nee tegenover Ja, maar hier stond ook nog Tegen of Voor, heel ingewikkeld nietwaar, dus ik ben wel drie keer wezen vragen bij de mannen achter de tafel van de stempas en zo, wat ik het beste kon doen.

Maar  het werd Tegen en hoe later de avond hoe schoner het volk kennelijk want ineens werd heel het landelijk Ja gevoel en de liefde voor het goed doen zoals we dat nog hebben geleerd op school toen we met een dubbeltje per week iets konden doen voor de ellendige zwarte kindertjes die het moeilijker hadden dan wij, weggevaagd.  Die hadden namelijk het kapitalisme nog niet ontdekt, en hoe het werkt om elkaar al poten uittrekkend te leren hoe je zover kan komen dat je groepen mensen uitbuit ten bate van je zelf, en dan vervolgens die groepen achterlaat met de schade en zegt dat het hun eigen schuld is dat ze geen werk hebben . Moet je wel eerst hun democratie uithollen hoor..Daar zijn sommigen hier heel goed in dus dat wordt dan een spoedcursus bij de Civas of zo. Zetten we dat even in de markt.

Die zwarte kindertjes trouwens hadden en hebben geen weet van democratie natuurlijk, die merken alleen maar dat hun voedsel ineens wordt verkocht door hun eigen corrupte bovenbazen, om hier de varkens te voeren die dan weer geen leven hebben omdat mensen elkaar wijsmaken dat te dik mag en gewoon doorblijven eten een recht is. Net als het hebben van ziekten door de mestlucht. Maar dat zouden we nu gaan uitbesteden aan Oekraine immers?

Maar NEE..het werd nee, ik wil niet weten hoe, ik ben even zo super blij dat er iets dergelijks mogelijk is in dit land..Het was koud, hagel regen wind, niemand leek er iets van te snappen, mensen gingen maar door met zichzelf gekmaken met schuldgevoelens oproepen..stel dat door mijn stem er een zwartje..oh er wonen geen zwarte kinderen in Oekraine??  het ligt bij Rusland?? Maar ze gingen naar de stembus, al moesten ze er soms een uur voor rijden.

Het is de aftrap, wat mij betreft..Van een hele reeks keiharde NEE s tegen een kabinet wat maar gewoon doorgaat met doen wat de geld en bigbusiness lobbyisten willen, schijt heeft aan wat allemaal boven tafel komt over hun corrupte gedrag, integriteiten en verantwoording afleggen aan hun laars lapt,  alleen zichzelf beluistert en lekker dik wordt op onze kosten.

 

 

 

 

Advertenties

Auteur: Witte Kraai

Schrijver-Tekenaar-Beeldendkunstenaar-Druïde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s