Zacht

Soms loopt het leven er met je vandoor juist als dat goed is..nodig..die dingen gebeuren die dan horen te gebeuren..zodat je gevoel voor verhoudingen weer helemaal is wat het moet zijn..

Het is niet belangrijk wat het is..meestal iets groots, of groot maar zijdelings..drama van anderen, maar ook met jou verbonden voel je…zachte inkeer, besef dat alles maar zo fragiel is en refereert aan eerste keren..

Teruggaan in de tijd, en toch ook blijven in het moment….Fragmentarisch kijken naar een film die zich ook met jou lijkt te bemoeien..

Niet vastpinnen, maar alles shocksgewijs of in een stream, laten gebeuren en ontstaan, ebben en vloeden..en dan als zonlicht door een druppel laten kristalliseren, tot de tijd het licht uit een andere hoek laat schijnen..

Zacht en scherp…zand langs de weg…avondzon..prille knoppen geopend in de kou..druppels blijven liggen op de frisgroene bladeren.

Een geur van nat en water op asfalt…de zon die vanuit het westen in je oog prikt als je langs die paar huisjes loopt, onderweg….terug naar het jouwe..

Muziek die maar blijft hangen in je lijf en steeds opnieuw zingt wat het lied van nu moet zijn..

tot in de zachte nacht

 

 

 

Advertenties

Auteur: Witte Kraai

Schrijver-Tekenaar-Beeldendkunstenaar-Druïde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s