Dobbe

Tussen de buien door en in  stormachtige windvlagen naar buiten, met Odin.

Alsof we er naar toe worden gezogen, moet ik weer naar het veld waar de dobbe ligt als in een magisch landschap, wachtend tot er iemand komt..

We lopen nu via de andere kant van het veld, vanaf het bos. Ik weet haar daar in de verte , de plukjes biezen verraden dat ze daar ligt.

Van af het zuid westen loop ik scheef over het gele veld, vol verwachting ..Mijn ogen speuren of ik een teken zie, maar dat duurt nog even, en dan..ja ..daar zie ik het kleine donkere water. We lopen door het nu heel drassige gebied tot nabij de scheve, door hoefjes in getreden, oever.

Thuis had ik mn gedachten bij herhaling laten gaan over deze bron, en het gebied, na de ervaring van eerder. En ik had waargenomen dat er vanuit het zuidwesten een energie straal  enigszins scheef de sfeer en het water indrong. Het zo voedend met die energie.

En er lag een ik dacht vrouwelijk moederlijk wezen onder te slapen..groot ..

Nu ik op de oever sta in het zuidwesten voel ik dat ik op de goede oever sta, ik ervaar de energie die het water in drong. Wil mn armen uitstrekken en doe dat dus ook maar, en begin te zingen. Awen mantra’s.

Daarop kan ik voelen dat ik toegang krijg tot de wortel van deze plas. Ik ga diep diep diep de aarde in. Ik ervaar groot onzag voor  deze kleine bescheiden plek.

Ze voedt de wijde omgeving…zeker 5 km in de wijde omtrek. Haar koepel is zo groot als de eigenlijke plas. Een soort boven zo beneden gebeuren, met dus die zwaardachtige energiestroom daarin. Een echte pingoruïne. Maar in de aarde voedt ze de wijde omgeving met deze energie.

Zoals ook de wijde omgeving komt drinken van haar water.

 

Advertenties

Auteur: Witte Kraai

Schrijver-Tekenaar-Beeldendkunstenaar-Druïde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s