December is begonnen…

En het is weer zover; december, de magische tijd van het jaar, waarin de wereld druk is met het inbrengen van licht en het vechten van de tricksterachtigen, de uitdagers, degenen die het donker voorstellen. De tijd van Dickens, en ook van actiegroepen tegen zekere aspecten van deze uitbeeldingen.  War on terror? no just a game …maar de wereld van politieke correctheid heeft zich al diep in deze bocht weten te wringen..zonder nog maar iets te snappen van waar dit alles werkelijk over gaat. Hersenloos roeptoeteren om de globalistische machten naar de bek te praten, het hoort er allemaal bij zullen we maar zeggen.

Zonder de trickster/uitdager is het geen feest, het hoort erbij….De strijd van licht en duister moet in ons kennelijk een weg vinden, en we beelden ze uit, spelen ze na en vermaken ons zo gedurende een tijd waarin er volgens de natuur weinig anders op zit.

De stoorzenders uit de moderne tijd zijn de genen die zich in een slachtofferrol hebben weten te persen en daarin natuurlijk niet gelukkig zijn en er vanalles sneus bijhalen om de rol nog verder uit te spelen. Geef je ze de ruimte dan wordt dat gevaarlijk voor je, en blijf je van ijzer, dan win je in licht. Laat zien dat je hun spel begrijpt , doorhebt, en weiger te buigen. Zeg gewoon, NEE! Als mensen slachtofferschap ambieren, mogen ze dat doen in hun eigen tijd, Niet in de tijd van Wodan en zn Raven, Sint en zn Pieten. Niet in jouw tijd, jij bent ook geen slachtoffer, dus laat je niet bespelen. Emotioneel chanteren.  En in godes naam ga geen extreem rechtse uitspraken doen, want dan heb je het net zo goed verloren. Blijf authentiek, in je midden. sterk.

Dan houdt het vanzelf op en kan het echte feest beginnen;-)

En daarna zal met Midwinter het Licht weer terug keren, de Zon zal in kracht weer gaan toe nemen..en vervelende lieden gaan naar Spanje in een jutezak, of over de negende golf. 🙂

Zoek een tak van taxus, en hang ze op in huis, met kaarsjes en ballen.

Maak een vuurtje in de tuin, strooi kruiden en wierook in dat vuur, en spring erover met je vrienden, of je gezin.

Wens elkaar alles wat goed is, en stuur je wensen hoog, met de pijlen van de Boogschutter..de kosmos zal je horen.

 

Advertenties

Auteur: Witte Kraai

Schrijver-Tekenaar-Beeldendkunstenaar-Druïde

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s